Carta del President

 Estimats lectors d’ El Xop,

Per primer cop, em dirigeixo a vostès com a President del Club de Futbol Vallfogona:

Quant, a finals d’estiu,  havent dimitit  l’antiga junta i quedant el poble sense futbol amateur, em varen proposar estar al capdavant de la institució, no m’ho vaig pensar: Sí – vaig dir-  endavant! Després d’aquelles paraules i de molts dies de feina, cotxe,  negociacions amunt i avall buscant patrocinadors, socis, samarretes, … em aconseguit el que volíem:  formar un bon equip de jugadors, però sobretot un grup de persones, d’amics.

L’objectiu d’aquesta temporada és aconseguir l’ascens a la tercera catalana, categoria que varem perdre al desfer-se l’equip el curs passat.  No serà fàcil, hi ha equips molt competitius i durs, però estic convençut que, amb les ganes que hi posem i amb el suport de l’afició, que partit rere partit ens fa costat, ho aconseguirem.

Aquest any, entre altres coses,  em decidit tirar endavant el projecte de “Futbol baby” .  A dia d’avui estan inscrits 7 nens que, dos dies a la setmana gaudeixen d’una hora de jocs amb pilota i d’iniciació al futbol i al joc en equip.  Des d’aquí animo als pares a que, si no es aquest any, el que ve, confiïn en nosaltres si volen que el seu fill s’ho passi bé fent esport.

 


També, i gràcies a la gentilesa de Compsa Online, hem estrenat pàgina web: www.cfvallfogona.com , on hi trobareu tota l’actualitat de l’equip, fotos, cròniques dels partits, estadístiques…etc. Visiteu-la!

M’agradaria donar les gràcies a tots els patrocinadors i socis que un any més no ens han deixat i segueixen confia’n en nosaltres, així com també els que per primer cop s’uneixen al projecte. Vull fer menció també a tots aquells que encara no han recollit el carnet d’aquesta temporada, que sisplau, ho facin, ja que en aquets temps difícils per tirar endavant el club necessitem el recolzament de tothom.

Per últim, voldria agrair  el suport de l’antiga junta, per ajudar-me i resoldre’m tots els dubtes que m’han anat sorgint,  al Tino i la Marina , per acceptar formar part de la Junta i ajudar amb tot el que poden, al Gica, per estar sempre a tots els entrenaments, a l’Antonio, per les suadores, polos, sopars i consells,  al Xavier i al Josep, per accedir a entrenar als babys, al Marc i a l’Evodi, per no faltar a cap entrenament i ser dos més de l’equip tot i no tenir fitxa, als jugadors, cos tècnic i delegat, per demostrar dia a dia el seu compromís i ser com són,   i en definitiva, a totes aquelles persones que de manera totalment desinteressada posen el seu granet de sorra per tirar endavant aquest Club, a tots ells, Moltes Gràcies i Força Vallfogona!!

 Toni Piñol, President del Club de Futbol Vallfogona

De peu: Jordi Solà, Àngel Serra, Xavier Terré, Pere Clarissó, Toni Piñol, Josep Tribó, Antonio Cruz, Jordi Sarret, Llorenç Díaz i Oriol Trilla

Asseguts: Víctor Rodríguez, David Mas, Joan Ramon Farràs, Esteban Cuellas, Oriol Closa, Àlex Garcia i Xavier Roca

Absents en aquesta fotografia: Mallol Closa, Andrés Ibáñez, Djidou Bayo i Joel Call.