Carta de motivació del nostre president previa al ascens de categoria:

Estimats jugadors,

Ens trobem  a la part més important i decisiva de la temporada, on es decideix si ens mereixem ser campions o no, i ser-ho passa per guanyar al Palau a casa. Crec que després d’aquest fantàstic any que estem vivint, seria una pena tirar-ho tot per terra. A Solsona, es va aconseguir un punt molt important, potser no es va jugar bé, però, no vam perdre, i ens em de quedar amb això.  Cadascú sap que va fer malament, i que s’ha de millorar. Ara tenim tota la setmana per endavant per corregir-ho , entrenar dur i preparar el que per mi es el partit de la temporada.

M’agradaria que el grup de whatsapp fos una eina de comunicació entre nosaltres, i no una via per insultar, menysprear  o criticar-nos despectivament. Les crítiques són bones, sempre i quan es diguin en bona intenció.  Tingueu-ho present i penseu bé el que aneu a dir, que pot ser que les vostres paraules sàpiguen greu a un company del vostre equip.

En aquest grup ningú es més que un altre,  i ara més que mai em de remar tots a la mateixa direcció per assolir l’objectiu de quedar primers, que el tenim molt a prop!

Espero que aquesta setmana no falti ningú als entrenaments i us els prengueu amb serietat i màxima implicació. Palau vindrà molt motivat, i amb ganes de guanyar. Si juga molt, si no estem concentrats en  aquest partit, ens passaran per sobre, i la concentració comença ara,  no 5 minuts abans de jugar.

Em d’estar més motivats que mai, recordeu que ells quan ens van guanyar van celebrar-ho amb cava al vestidor .. si teniu una mica d’honor, els hi em de tornar la jugada!!

Som millors que ells i ho em de demostrar!

SORTIREM!! LLUITAREM!! PEL VALLFOGONA GUANYAREM!!!

 

VAMOOOOOOOOOOS!!!!

 

 

Toni Piñol